VI GØR SOCIALE MEDIER

til jeres vigtigste salgskanal

strategi

& RÅDGIVNING

Få fuld overblik og mest ud af din virksomheds sociale kanaler. Vi hjælper din virksomhed konkrete værdiskabende målsætninger og planlægge den nødvendige indsats, på tværs af alle sociale medier

- med udgangspunkt i din forretning. 

Kom foran dine konkurrenter og først til din målgruppe. Gennem kampagner på sociale medier kan vi ramme din målgruppe segment ud fra adfærd, privat status, interesser, relationer etc. Vi kan ligeledes definere en specifik målgruppe ud fra email-adresser eller telefonnumre.

KAMPAGNER

målrettede

content

CREATION

Vi tilbyder en komplet pakkeløsning, der er tilpasset til din virksomheds behov.  Lad os hjælpe dig med produktion af løbende indhold der skaber værdi for både din målgruppe og din forretning, på tværs af sociale medier. Vi har et stort netværk af redaktionelle kræfter inden for næsten alle brancher.

SOCIAL AGENCY

hvem vi er

Med 10 års erfaring er vi specialister i sociale medier. Vi skaber værdiskabende kampagner, som får dig tættere på din målgruppe. Få indsigt i din målgruppe og forøg dig salg, med målrettede digitale strategier, hvor både det tekniske, kommunikative og visuelle harmonerer. 

 

© 2020 by SPASIBA.

SPASIBA ApS
 

Flæsketorvet 68, 1711 København V 

Kontakt@SPASIBA.dk

Jeppe Conrad + 45 20 81 84 85

Nicolaj Sandberg + 45 30 40 50 70